Om oss

Vest Industrivask betjener en rekke kunder i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal med omegn, og vi får stadig nye etterspørsler på våre tjenester!

De fleste næringer er representert som kunder av oss:
Næringsmiddelindustri, Industri, Maritim næring, Handel og service, Helse, hotell & restaurant og campingplasser.

Vi har fokus på å ha en positiv bedriftskultur og har en ansvarsbevisst holdning til miljøet og verden omkring oss. Dagens krav til effektivitet har medført at vi kontinuerlig fokuserer på å levere produkter som gir fordeler for våre kunder. Som en naturlig konsekvens av dette tilbyr vi en komplett produkt og tjenesteportefølje innen renhold og tekstiltjenester.

Vest Industrivask skal vere et foretrukket renholdsfirma på de tenestene vi tilbyr, vi skal vere engasjert, løsningsorientert og til å stole på. Vi skal strekke oss langt for og oppnå våre kunders ønsker. Det er et sterkt prinsipp hos oss at kundene alltid skal betjenes. Service og kvalitet er vårt hovedfokus. Vi ønsker å skape lokale arbeidsplasser, og bidrar gjerne med det vi kan til lokalsamfunnet vi arbeider i.

Vest Industrivask er offentlig godkjent renholdsbedrift og medlem av Norske vaskeriers Kvalitetstilsyn.

Ren Service

Det som er fordelen med å benytte seg av Vest Industrivask som en totalleverandør på alt av renholdstjenester og vask, salg&service av arbeidstøy og verneutstyr er at du har ett og samme kontaktpunkt på et bredt spekter av tjenester som krever tett oppfølging og organisering. Din bedrift skal stole på at vi gjør jobben på best mulig måte for deg, slik at du/deres bedrift kan ha fokus på deres kjerneprodukt og tjenester. La oss sørge for at dere har rene og sunne omgivelser.